Burleskiopetus

Burleskitunnit ovat erinomainen tilaisuus tutustua omaan kehoon, seksuaalisuuteen ja keholliseen ilmaisuun turvallisessa ympäristössä. Burleskitunneilla tutustumme burleskin perinteiseen liikekieleen, keimailevaan kävelyyn (strut), poseeraamiseen ja esim. bump’n’grind -tekniikoihin. Opetuksen aikana tutuksi tulevat burleskille tyypilliset propit ja asusteet kuten hansikkaat ja puuhka. Burleskituntien kautta on tarkoitus löytää itselle sopiva tapa tehdä burleskia ja yhteys omaan kehoon.

More Burlesquen opissa olet hyvissä käsissä, ja jokainen oppilas otetaan huomioon yksilöllisesti jokaisen tarpeita ja tasoa kunnioittaen. Opetuksen tukena toimivat oma taustani tanssin ja esittävän burleskin parissa, mutta myös kasvatuspsykologian maisterin opintoni. More Burlesquen tunneilla vallitsee ehdoton kehopositiivinen asenne ja ilmapiiri, johon kaikki ovat tervetulleita.

Kurssit

More Burlesque järjestää säännöllisesti sekä burleskin alkeis- että alkeisjatkokursseja Oulun Kulttuuritalo Valveella. Kurssit kestävät yleensä viisi kuukautta (yhden kauden) ja mukaan mahtuu n. 16-18 oppilasta per ryhmä. Kursseilla pääset tutustumaan burleskiin hauskalla ja helpolla tavalla ammattitaitoisessa ohjauksessa! Seuraavat alkeiskurssit alkavat 29.3. ja 7.6.

Työpajat

Polttarit, työpaikan virkistysilta (tyhy-päivä), pikkujoulut? Illan hykerryttävin ohjelmanumero on ehdottomasti juuri teidän tarpeisiinne räätälöity burleskityöpaja! Työpajan kesto on yleensä 1,5 h, mutta sen pituutta voi säädellä juuri teidän tapahtumaanne sopivaksi. Mikä hauskinta, burleski sopii kaikille sukupuolesta ja iästä riippumatta. Laita viestiä etusivun kautta ja pyydä tarjous!

Yksityistunnit

Ujostuttaako burleskin kokeileminen isossa ryhmässä? Haluatko vinkkejä nimenomaan sinun tarpeitasi ja kehoasi ajatellen? Burleskin yksityistunnilla pääset keskustelemaan opettajan kanssa kahden kesken ja testaamaan liikkeitä yksilöllisesti ohjattuna. Yksityistunnit kestävät yleensä 1-1,5 tuntia ja niiden sisältö voidaan räätälöidä kokonaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Tässäpä myös oiva lahja vaikkapa synttärisankarille tai pukin konttiin!

Sivun kuvat: Tapani Rautio