Repertuaari

Yllä voit nähdä pikavilauksen esityksistä ja teemoista, joita minulla on tarjota valmiina tapahtumaasi. Näiden lisäksi valmiiden asujen pohjalta voin luoda jotain ainutlaatuista juuri sinun tarpeitasi ajatellen! Omien numeroideni ohella pystyn tarjoamaan myös useamman burleskitaiteilijoiden paketteja, jolloin esiintyjät valitaan yleensä Kinky Carnival Burlesquen riveistä juuri tapahtuman teemaan ja luonteeseen sopivasti. Sinun ei siis tarvitse tyytyä vain yhteen esiintyjään, vaan kauttani voit buukata monipuolisen show-paketin, josta löytyy jokaiselle katsojalle jotakin.


Mary Poppins’ Friday

Kuva: Haaska Rock’n’Roll Photo

Maija Poppasen perjantai on yksi ensimmäisistä ja tykätyimmistä numeroistani – se on tarina tutusta lastenhoitajasta, joka päättää irrotella viikonlopun kunniaksi. Maija löytää laukustaan käteviä tykötarpeita, joiden rohkaisemana hän yltyy vallattomaan tanssiin. Tämä esitys sopii hyvin tapahtumiin, jonka yleisössä on paljon burleskineitsyitä, sillä Maija on takuuvarma naurun kirvoittaja ja saa mukaan jäyhemmänkin yleisön.

Lumikuningatar

Kuva: Sami Kettunen

Luminkuningatar-numeroni debytoi ensi kerran Burlesque Blossoms -tapahtumassa vuonna 2017. Se on teemaltaan burleskinäyttämöiden klassikko, joka on toteutettu taattuun Lala-tyyliin, dramatiikkaa ja upeaa liikekieltä unohtamatta. Numerossa perinteisen burleskin bump’n’grind -liike vaihtuu vogue- ja nykytanssivaikutteisiin, jotka takaavat takuuvarman neoburleskielämyksen. Numero alkaa dramaattisella kuvaelmalla alkuperäisestä H. C. Andersenin tarinasta, jossa Lumikuningatar kertoo tekevänsä pienen Cainin sydämestä kylmän ja kovan. Vuonna 2020 uudistettu numero on kuitenkin päivitetty twistillä ja entistä näyttävämmällä asulla, joka sopii myös juhlavampiin tilaisuuksiin!

Daughter of the Air

Kuva: Jaakko Alatalo

Uusin numeroni Daughter of the Air kertoo tarinan kuolemasta ja uudelleensyntymästä. Se perustuu alkuperäiseen H.C. Andersenin tarinaan Pienestä merenneidosta, joka uhraa henkensä ja muuttuu kuolemattomaksi ilman tyttäreksi. Synkästä teemastaan ja dramaattisesta alustaan huolimatta, numero on täynnä iloa ja valoa uudelleensyntymisen teeman kautta. Numero huipentuu lopuksi upeaan viuhkatanssiin, joka onkin todellinen burleskiklassikko. Tämä numero on ehdoton tapahtumaasi, mikäli haluat tuoda vieraidesi viihdykkeeksi dramatiikkaa ja näyttävyyttä!

Flawless

Kuva: Juha Heimovirta

“Flawless” kuuluu vakavampaan repertuaariini, ja kyseisessä numerossa näkyy henkilökohtainen kasvutarinani, mutta myös monen muun tarina oman kehon kamppailun kanssa. Numero on taiteellinen ja kantaaottava, joten se ei välttämättä ole kevyintä katsottavaa pikkujouluillan ratoksi. Onpa tämä numero jopa kirvoittanut useammat kyyneleet yleisön joukossa. Jos kuitenkin järjestät kantaaottavaa, tai esim. mielenterveysteemaista tapahtumaa, tämä numero pysäyttää takuulla katsojansa mietiskelemään kehokuva-teeman äärelle.

Baddie Barbie

Kuva: Backbone Practice

“Baddie Barbie” kuuluu Lala L’Moren näyttävämpään mutta myös kantaaottavaan ohjelmistoon. Numero debytoitiin vuonna 2020 Kaamos Kabareessa ja se sai osakseen suuren suosion. Numero kritisoi nykyaikaisia kauneusihanteita niin burleskin kuin some-aikakauden maailmoissa. Se ottaa myös kantaa naisen oikeuteen omaan kehoonsa. Vaikka numerolla on tärkeä sanoma, se pursuaa kuitenkin huumoria ja rohkeita tanssiliikkeitä tuttuun Lala-tyyliin! Numero sopii erinomaisesti isoille lavoille ja on näyttävyydessään omaa luokkaansa.

Motorlover

Kuva: Jaakko Alatalo / Haaska Rock’n’roll Photo

Jos Maija Poppasen viikonloppu on jo klassikko, tässä on sinulle tuleva sellainen! Nopeasti fanien suosikiksi noussut Motorlover on Lala L’Moren rakkaudenosoitus moottoripyöriä ja päristelykulttuuria kohtaan. Numero kertoo tarinan naisesta, jonka kuuma kaksipyöräinen vie mennessään, aina vaatteita myöten. Tämä kipale sopii erinomaisesti vaikkapa mopotallin pikkujouluihin, ja rokimpaan makuun, kun kaivataan kunnon asennetta!

Mikäli haluaisit juuri sinun tapahtumaasi sopivan esityksen, otathan minun yhteyttä viipymättä! Luodaan teille jotain, jonka yleisö muistaa varmasti pitkään.

Wounded Angel

Kuva: Petri Puurunen / Polar Photo Portraits. Asu: Tikin Taika

“Wounded Angel” on kauhukabareiden aatelia – se perustuu Hugo Simbergin Haavoittunut enkeli -teokseen, jossa kaksi poikaa kantaa enkeliä paareilla. Tämä 2021 ensi-iltansa saanut numero on synkkä mutta majesteettinen – se vie sinut tuskan synkille vesille mutta muistuttaa myös siitä, että elämän teloessa tulee nostaa kruunu kutreille ja leuka pystyyn, ja kohdata vaikeudet voittajana. Wounded Angel sopii hyvin Halloweenin aikaan ja on tuoreutensa takia nähty toistaiseksi vain Oulussa ja Jyväskylässä. Puvun näyttävään numeroon on tehnyt oululainen Ateljee Tikin Taika.

Curvacious Carnivore

Kuva: Haaska Rock’n’roll Photo

“Curvacious Carnivore” – Palkintoja voittanut kansainvälisesti tunnettu jymymenestys!

“Best of Classic 2022”, Croatian Burlesque and Croatian Festival

“Duchesse of Ferrara Burlesque Festival 2023”

Numero on klassista burleskia parhaimmillaan, näyttävine asuineen ja upeine bump’n’grindeineen. Esityksen keskiössä on viekoitteleva lihansyöjäkasvi “Venus Flytrap”, joka viettelee uhrinsa tällä kertaa välkkeellään ja keinuvilla lanteillaan. Uskallatko tarttua syöttiin?

About Women and Violets

Kuvaaja: Juha Heimovirta

Uusi Sing & Fling -numero! Näyttävä klassinen estetiikka kohtaa ympäristöteeman ja laulavan kabareekukkasen. Numero alkaa klassisella puuhkatanssilla ja iloisella tunnelmalla, joka muuttuu laulun myötä kantaaottavammaksi – tekeillä myös kepeämpi versio kaupallisempaan käyttöön.