Repertuaari

Yllä voit nähdä pikavilauksen esityksistä ja teemoista, joita minulla on tarjota valmiina tapahtumaasi. Näiden lisäksi valmiiden asujen pohjalta voin luoda jotain ainutlaatuista juuri sinun tarpeitasi ajatellen! Omien numeroideni ohella pystyn tarjoamaan myös useamman burleskitaiteilijoiden paketteja, jolloin esiintyjät valitaan yleensä Kinky Carnival Burlesquen riveistä juuri tapahtuman teemaan ja luonteeseen sopivasti. Sinun ei siis tarvitse tyytyä vain yhteen esiintyjään, vaan kauttani voit buukata monipuolisen show-paketin, josta löytyy jokaiselle katsojalle jotakin.


Mary Poppins’ Friday

Burleski Oulu Burleskinumero Viihdettä pikkujouluihin Esitykset tapahtumiin Teatteri Tanssi Kulttuuria Oulussa Kinky Carnival Burlesque Lala L'More
Kuva: Timo Suutarinen

Maija Poppasen perjantai on yksi ensimmäisistä ja tykätyimmistä numeroistani – se on tarina tutusta lastenhoitajasta, joka päättää irrotella viikonlopun kunniaksi. Maija löytää laukustaan käteviä tykötarpeita, joiden rohkaisemana hän yltyy vallattomaan tanssiin. Tämä esitys sopii hyvin tapahtumiin, jonka yleisössä on paljon burleskineitsyitä, sillä Maija on takuuvarma naurun kirvoittaja ja saa mukaan jäyhemmänkin yleisön.

Lumikuningatar

Kuva: Inkeri Jäntti

Luminkuningatar-numeroni debytoi ensi kerran Burlesque Blossoms -tapahtumassa vuonna 2017. Se on teemaltaan burleskinäyttämöiden klassikko, joka on toteutettu taattuun Lala-tyyliin, dramatiikkaa ja upeaa liikekieltä unohtamatta. Numerossa perinteisen burleskin bump’n’grind -liike vaihtuu vogue- ja nykytanssivaikutteisiin, jotka takaavat takuuvarman neoburleskielämyksen. Numero alkaa dramaattisella kuvaelmalla alkuperäisestä H. C. Andersenin tarinasta, jossa Lumikuningatar kertoo tekevänsä pienen Cainin sydämestä kylmän ja kovan. Vuonna 2020 uudistettu numero on kuitenkin päivitetty twistillä ja entistä näyttävämmällä asulla, joka sopii myös juhlavampiin tilaisuuksiin!

Daughter of the Air

Kuva: Jaakko Alatalo

Uusin numeroni Daughter of the Air kertoo tarinan kuolemasta ja uudelleensyntymästä. Se perustuu alkuperäiseen H.C. Andersenin tarinaan Pienestä merenneidosta, joka uhraa henkensä ja muuttuu kuolemattomaksi ilman tyttäreksi. Synkästä teemastaan ja dramaattisesta alustaan huolimatta, numero on täynnä iloa ja valoa uudelleensyntymisen teeman kautta. Numero huipentuu lopuksi upeaan viuhkatanssiin, joka onkin todellinen burleskiklassikko. Tämä numero on ehdoton tapahtumaasi, mikäli haluat tuoda vieraidesi viihdykkeeksi dramatiikkaa ja näyttävyyttä!

Sandywoman

Kuva: Jaakko Alatalo

Nukkumatti kuuluu humoristisempiin numeroihini, joka takuuvarmasti saa yleisön rentoutumaan ja hykertelemään hulvattoman tutun hahmon toilailuille. Tämä hahmo kuuluu yksiin vanhimmista burleskikeksinnöistöni ja esitän sitä toistaiseksi vain kun saatavilla on tuttu avustaja, kuten kuvasta näkyy. Numerosta on kehitteillä versio ilman avustajaa ja asukin on remontin alla, joten tämä numero kannattaa buukata hyvissä ajoin etukäteen, jotta voin tehdä numeroon tarvittavat muutokset.

Dangerous Housewife

Kuva: Juha Heimovirta

Vaarallinen kotirouva luotiin alunperin 45 Specialissa järjestettyä Queen Bees and Kings, Please! – draglesque-klubia varten. Numero on ytimekäs ja sisältää huumoripläjäyksen lisäksi perinteistä, jopa parodioidun kliseistä bump’n’grind liikehdintää. Numero alkaa reteästi kotirouvan siivouspäivästä aamutakkeineen ja huiveineen, ja huipentuu villiin tasselinpyöritykseen. Tämä numero sopii tapahtumaasi, mikäli kaipaat humoristista ja räväkkää mutta kuitenkin tanssillista esitystä.

Flawless

Kuva: Juha Heimovirta

“Flawless” kuuluu vakavampaan repertuaariini, ja kyseisessä numerossa näkyy henkilökohtainen kasvutarinani, mutta myös monen muun tarina oman kehon kamppailun kanssa. Numero on taiteellinen ja kantaaottava, joten se ei välttämättä ole kevyintä katsottavaa pikkujouluillan ratoksi. Onpa tämä numero jopa kirvoittanut useammat kyyneleet yleisön joukossa. Jos kuitenkin järjestät kantaaottavaa, tai esim. mielenterveysteemaista tapahtumaa, tämä numero pysäyttää takuulla katsojansa mietiskelemään kehokuva-teeman äärelle.

Amortentia

Kuva: Elmo Rautio

Amortentia luotiin kustomoituna työnä Harry Potter-teemaista tapahtumaa varten ja odottaa pääsyä uudestaan lavalle. Numerossa on käytössä iso noidan pata, joten ihan jokaiseen tilaisuuteen tätä numeroa ei ole mahdollista kuljettaa. Kun pata kuitenkin saadaan porisemaan, et voi välttyä naurulta ja ihastukselta, kun noitamme valmistaa aivan ainutlaatuisen lemmenjuoman. Tässäpä mahtava numero erityisesti Halloweenin ja pääsiäisen ajankohtaan!

Such a Doll

Kuva: Jaakko Alatalo / Haaska Rock’n’roll Photo

“Such a Doll” kuuluu Lala L’Moren näyttävämpään mutta myös kantaaottavaan ohjelmistoon. Numero debytoitiin vuonna 2020 Kaamos Kabareessa ja se sai osakseen suuren suosion. Numero kritisoi nykyaikaisia kauneusihanteita niin burleskin kuin some-aikakauden maailmoissa. Se ottaa myös kantaa naisen oikeuteen omaan kehoonsa. Vaikka numerolla on tärkeä sanoma, se pursuaa kuitenkin huumoria ja rohkeita tanssiliikkeitä tuttuun Lala-tyyliin! Numero sopii erinomaisesti isoille lavoille ja on näyttävyydessään omaa luokkaansa.

Motorlover

Kuva: Jaakko Alatalo / Haaska Rock’n’roll Photo

Jos Maija Poppasen viikonloppu on jo klassikko, tässä on sinulle tuleva sellainen! Nopeasti fanien suosikiksi noussut Motorlover on Lala L’Moren rakkaudenosoitus moottoripyöriä ja päristelykulttuuria kohtaan. Numero kertoo tarinan naisesta, jonka kuuma kaksipyöräinen vie mennessään, aina vaatteita myöten. Tämä kipale sopii erinomaisesti vaikkapa mopotallin pikkujouluihin, ja rokimpaan makuun, kun kaivataan kunnon asennetta!

Mikäli haluaisit juuri sinun tapahtumaasi sopivan esityksen, otathan minun yhteyttä viipymättä! Luodaan teille jotain, jonka yleisö muistaa varmasti pitkään.